viernes, 18 de marzo de 2011

Galería Antoni Pinyol

Salvaror Juanpere: Galeria Antoni Pinyol 2008

Aureli Ruiz: Galeria Antoni Pinyol

Estimat Rufino,
Ens has sorprès gratament una altra vegada amb les teves iniciatives i admirable poder engrescador, ens sentim honorats de poder deixar el nostre testimoni en aquest manifest.
Com bé tu saps i com a fidel seguidor de la nostra trajectòria, ens vam involucrar en aquest mon de l’art en plena crisis de l’any 1992, però com que el que buscàvem era donar satisfacció a una pròpia inquietud i no pas al lucrament, ens sentim plenament satisfets de la feina desenvolupada al llarg d’aquests anys.
El nostre espai d'art ha estat i continuarà essent un lloc de trobada per tots els amics i artistes, que exposició darrera exposició ens fan costat, ens sentim molt afalagats de promoure la creació i de ser "un espai generador de cultura social" tal i com va dir el nostre amic i artista Joan Casals.
Per nosaltres la experiència de quasi vint anys de galeria ens ha aportat tot un bagatge d'amistats i enriquiment personal que forma part de les nostres vides.
El nostre interès també ha sigut “descubrir” i ajudar a entrar en el mercat de l’art a joves artistes i parlo de “mercat” conscientment, perquè la nostra finalitat és mercantilista, encara que la nostra vocació és el medi i és amb aquesta ambigüitat on ens movem i coincidim amb el testimoni del Joaquim Xanxo i la teva resposta.
El debat esta iniciat i promet ser molt enriquidor, si més no, molt clarificador dels objectius de l’artista i dels seus intermediaris.
Una forta abraçada


Antoni Pinyol Cort i Dolos Blasi Cristià

galeria@antonipinyol.com
http://www.antonipinyol.com
http://blog.antonipinyol.com
http://www.merkart.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario